Nuttige informatie over de veiligheidsmaatregelen, bereikbaarheid en parkeermogelijkheden

Kom je naar de wedstrijden op groot scherm kijken? Dan kan je te voet, per fiets, met het openbaar vervoer of met de wagen naar Geel Centrum komen. Om de veiligheid te garanderen, worden er ook enkele maatregelen genomen.

Veiligheidsmaatregelen

De EK-wedstrijden van de Belgen kan je live op groot scherm volgen op de Markt. Dat de Duivels ook in Geel populair zijn, merkten we al tijdens de voorbije kampioenschappen. De stad verwacht ook deze keer een grote volkstoeloop en neemt enkele maatregelen om de veiligheid te garanderen. Rugzakken, grote tassen en koffers worden niet toegelaten, een handtas mag je na controle wel meenemen. Vuurwerk, voetzoekers, vlaggenstokken, metalen (blikjes), drank in glazen verpakkingen en andere glazen voorwerpen zijn verboden. Ook honden worden niet toegelaten op het marktplein. Toeters, claxons en andere geluidsproducerende voorwerpen mogen vanaf drie uur voor de wedstrijd tot twee uur na het einde van de wedstrijd gebruikt worden. Om de veiligheid van de aanwezigen te waarborgen, worden maximaal 5 000 toeschouwers op het marktplein toegelaten. 

Meer info: info@pzglm.be; www.pzglm.be; www.duivelsgeel.be

Fietsparkings

Met de fiets is er altijd plaats. Er worden fietsparkings voorzien waar je veilig je tweewieler kan stallen.

Met de trein of met de bus

Het station is gelegen op 5 minuten wandelen van het marktplein. De ideale manier om makkelijk en snel naar Geel te komen.

Meer info:

Met de wagen

Geel Centrum is via verschillende toegangswegen bereikbaar. Je kan parkeren op één van de centrumparkings (Nieuwstraat, Pas, Stationsstraat, Werft) of in de ondergrondse parking Ecodroom.

Bereikbaarheid en parkeren in Geel

Klik hier om het centrumplan te downloaden (pdf)